Lasă un comentariu

Cuvintele dor

Ati fost vreodata jignit(a)? Vi s-au aruncat cuvinte urate, care v-au pus pe ganduri si care v-au scazut stima de sine? Asa e ca v-au durut?

O organizatie din Dubai, pe numele ei Kafa, doreste sa creasca awareness-ul referitor la sintagmele injurioase pe care deseori le aruncam celor din jurul nostru.

In februarie 2011 au lansat o campanie care se invarte in jurul ideii de suferinta. Au fost realizate trei printuri care induc ideea conform careia Cuvintele ranesc. Totodata, ei vor sa arate ca unele cuvinte aruncate la nervi pot avea efecte negative pentru mult timp asupra persoanelor carora li se adreseaza . Abuzul verbal nu are repercusiuni vizibile, desi in print sunt utilizate, pentru un mai mare impact, efecte care sugereaza suferinta. Pentru a reduce impactul emotional negativ cei de la Kafa au deschis si o linie telefonica, unde cei care au astfel de probleme pot cere ajutorul.

Campania, la fel ca si printul, mi se par extrem de sensibile, dar cred ca merita o astfel de initiativa. Si pacat ca la noi nu se va gandi nimeni sa cheltuie bani si timp pe asa ceva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: