Lasă un comentariu

Viitorul arata bine

Daca iti imaginezi cum arata viitorul, cu siguranta sunt altii care ti-au luat-o inainte. Inovatiile tehnologice se schimba mult prea repede pentru a putea tine pasul, chiar daca ma refer doar la nivel imaginativ.

Cei de la Corning’s Investor Day, liderul in domeniul sticlei si ceramicii ultrasensibile, au gandit si au expus viziunea lor asupra viitorului intr-un clip de 6 minute, numit A day made of glass.

In colaborare cu agentia Doremus din San Francisco, Corning a realizat, in februarie 2011, un clip care a reusit sa atraga pana in momentul de fata peste 10 milioane de vizualizari, clasificandu-se in topul clipurilor virale.

Intentia realizatorilor, referindu-ma atat la agentia Doremus, cat si la client, nu a fost aceea de a realiza un clip viral, cat aceea de a atrage investitorii grandiosi prezentandu-le aplicatiile si functionalitatile pe care le poate avea sticla ultrasenzitiva creata de Corning. Ideea clipului a avut la baza viziunea pe care o au asupra viitorului inginerii companiei de sticla si ceramica.

Reprezentantii Corning’s Investor Day se declara uimiti de rezultatul vizualizarilor intrucat clipul este extrem de lung, nu este nici amuzant si nu apare nicio personalitate. Totodata, ei declara ca nu au folosit elemente de marketing. Pur si simplu, au dorit sa prezinte un scenariu despre cum s-ar derula o zi din viata unui om daca ar avea la indemana aceste facilitati, punand pe aceeasi linie performanta si imaginatia fara a prezenta ceva imposibil.

Tu cum iti imaginezi viitorul?

Sursa foto: Doremus Blog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: