Lasă un comentariu

Job nou si foarte bine platit

Pe fondul crizei, inca un concurs inventeaza un job nou si foarte bine platit, raportandu-ma la salariul minim din Romania.

Plecand, probabil, de la modelul Milka ce promova jobul de animator de vacute, cei de la Doncafe s-au gandit sa creeze o campanie care sa ii atraga pe bautorii de cafea, nu putini la numar.

In ce consta aceasta campanie? In promovarea unui nou job pentru care nu ai nevoie nici de CV si nici nu vei merge la interviu. Se pare ca singura cerinta este sa arati ca iti place sa bei cafea. Cum demonstrezi? Ei bine, proba practica consta in alergare , mai precis fuga pana la supermarket/ magazinul de la colt si achizitionarea unui pachet promotional Doncafe , dupa care fuguta la calculator, intri pe site si completezi campul dedicat codului promotional.

Iar daca esti norocosul/norocoasa extrasa la marea tragere te-ai facut cu un job pe perioada determinata, mai exact 6 luni, in care vei gusta cafea pana iti sar ochii din cap si te faci cu cate 1000 de euro pe luna.

Mai tare e ca ai la dispozitie si cursuri de specializare, precum Istoria parfumata a cafelei, Producerea cafelei si beneficiile ei si Modalitatile de prepare a cafelei. Insa, acces la informatii ai numai daca ai completat codul.

Oricum, daca nu te descurci, il gasesti pe David care o sa te ajute. ;))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: