Lasă un comentariu

PokerStars si socializarea

Am prins noua editie Sapte Seri, care mi-a atras atentia datorita reclamei de la PokerStars de pe coperta.

Cei de la PokerStars au ales o modalitate mai eleganta de a invita internautii sa viziteze conturile de Facebook, Twitter si Youtube. Nu te bombardeaza cu adresele lor la sfarsitul printului. Mesajul e Invita-ti prietenii in clubul tau privat de poker online, iar trimiterile catre mediile de socializare sunt subtile, intrucat au ales sa faca trimiteri catre conturile respective, utilizand cuvinte cheie din mesaj.

Problema e ca pe print apare adresa http://www.pokerstars.net, iar conturile sunt asociate adresei http://www.pokerstars.com. Insa nici pe al doilea site nu vei gasi trimiteri directe catre conturi, ci trebuie sa la cauti singur printre multitudinea de pagini false.

Daca tot au ales sa se promoveze asa ar trebui sa creeze legaturi intre conturile lor, astfel incat cei interesati sa aiba posibilitatea sa aprecieze paginile respective fara a fi nevoiti sa parcurga prea multi pasi. Supunerea publicului tinta la un astfel de efort e riscanta deoarece, tamponandu-se de fel de fel de impedimente, cei mai multi vor renunta intr-un final.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: