Lasă un comentariu

Campanie de reciclare by Redbull

Astazi am vazut mai multe pancarte uriase, in diferite zone ale orasului, cu mesajul The art of can. Primul l-am vazut din autobuz si pot spune ca mi-a atras atentia. Abia asteptam sa ajung acasa sa vad despre ce e vorba. Dar nu peste mult timp vad altul, ceva mai indeaproape si stand pe loc.

Asa am aflat ca este o campanie marca Redbull. Mda! Oricum, mesajul suna mult prea interesant asa ca am inceput cercetarea.

Asa am aflat ca este vorba de o campanie de reciclare creativa care se desfasoara la nivel mondial. Este o competitie deschisa tuturor celor cu inspiratie. Nu exista niciun fel de restrictie: nu conteaza varsta, ocupatia sau modalitatea de lucru. Te poti folosi de orice altceva pe langa dozele de Redbull pentru a crea ceva uimitor. Esti liber sa faci sculpturi, picturi, modele 3D, cu conditia ca produsul final sa fie colorat, amuzant si istet.

Proiectul dureaza 5 luni si va culmina cu o expozitie de arta unde vor fi expuse cele mai bune realizari, iar primele trei clasate vor fi premiate. Criteriile de evaluare sunt creativitatea, executia conceptuala (cat de bine piesa realizata prezinta conceptul de la care s-a plecat) si constructia (evident, vor fi luate in considerare, in mod special, metodele neconventionale).

Campania Art of Can se va desfasura in Amsterdam (02.09 – 28.10), Istanbul (01.09 – 31.1), Praga (08.09 – 18.09), Bucuresti (08.10 – 23.10), Bratislava (29.09 – 06.10), Kuweit (02.12 – 16.12).

Deja pe Youtube a prins campania, asa ca, daca sunteti interesati sa vedeti cum se descurca ceilalti concurenti, puteti arunca o privire si pe acolo.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: