Lasă un comentariu

125 de ani de fericire

Coca – Cola imparte bucurii de 125 de ani.

Putina istorie Coca-Cola: Coca-Cola a fost vanduta pentru prima oara in Atlanta, Georgia, in 1886. Reteta a fost a unui farmacist.

Cum aniverseaza: Campania de comunicare integreaza toate mediile de comunicare. Nu cred ca mai exista cineva care sa nu stie ca anul acesta Coca-Cola implineste 125 de ani. In magazine, vei gasi atat sticle, cat si doze cu aspect vintage numai bune de colectionat. Exista doua spoturi TV. Cel care se difuzeaza la noi prezinta istoria Coca Cola, care dintotdeauna a animat mesele in familie. Spotul din afara ilustreaza istoria Coca-Cola din perspectiva reclamelor celor mai reusite.

Pe site-ul www.cokezone.co.uk este lansata aplicatia Retro Poster Maker, care permite utilizatorilor sa transforme fotografiile inscrise de ei in ad-uri vintage Coca-Cola, pe gratis. A fost lansata si o colectie de 8 magneti de frigider imprimati cu imagini vintage Coca-Cola. Coca-Cola prezinta si un Monopoly, editie aniversara de 125 de ani pentru colectionari. In loc de nume de strazi, fiecare spatiu gazduieste o imagine vintage care reprezinta 125 de ani de istorie Coca-Cola, iar baxuri de Cola si automate rosii au luat locul traditionalelor case si hoteluri. Vechile trenuri au fost inlocuite cu camioane vintage de distributie Coca-Cola. Mai mult, fiecare jucator va fi simbolizat de unul din cele sase imagini iconice Coca-Cola: un clopot de sticla, un urs polar, un camion, o sticla, o cutie si un aparat frigorific.

Pe site-ul aniversar din Romania este organizata promotia Castiga 125 de ore in Atlanta. Mecanismul de concurs consta in inscrierea codului de sub capac pe site sau prin sms, iar premiile se concretizeaza in 8 excursii la muzeul Coca Cola din Atlanta, mini-frigidere la fiecare 125 de minute pe toata durata campaniei si peste un milion de sticle de colectie.

Acum, la ceas aniversar, cu formula fericirii la indemana, nu ne ramane decat sa colectionam dovezile concrete ca am gustat din ea si, sub indemnul Coca Cola, sa impartim bucuria mai departe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: