Lasă un comentariu

125 de ani de istorie Mercedes Benz

Mercedes Benz implineste 125 de ani in 2011.

Putina istorie Mercedes Benz: pe 29 ianuarie 1886, Carl benz a inaintat cererea de brevetare a primului autoturism din istorie, care avea doar trei roti. Prima aparitie a automobilului nu a fost una demna de saloanele auto, ci mai degraba una intamplatoare. Sotia lui Carl, a luat masina, care statea de doi ani langa un hambar, pentru a merge intr-un oras aflat la 106 km departare.

Cum aniverseaza: si Mercedes a realizat un site aniversar, in care poti afla informatii legate de trecutul Mercedes Benz sau despre viitoarele concepte. Dar asta nu e tot! Cei 26.000 de angajati vor fi rasplatiti cu un bonus de pana la 1.000 de euro (norocosii!). Pentru a marca momentul, in februarie au plecat de la Stuttgart trei masini cu hidrogen al caror scop este sa strabata 30.000 de km in 14 tari.

In Romania, pe contul de Facebook a fost initiat un concurs la care participantii trebuie sa relateze o experienta legata de marca Mercedes. Castigatorii Mercedes-Benz Storytellers vor fi rasplatiti cu weekend-uri de test-drive, puzzle-uri si carti postale. Casele auto Mercedes-Benz din Romania au sarbatorit prin prezentarea unor modele de masini importante in istoria Mercedes.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: