Lasă un comentariu

Dubla aniversare la Bosch

Bosch sarbatoreste dublu in 2011: 125 de ani de la infiintarea firmei si 150 de ani de la nasterea lui Robert Bosch, fondatorul companiei.

Putina istorie Bosch: Primul atelier a fost deschis pe 15 noiembrie 1886, la Stuttgart si se numea Atelierul de Mecanica Fina si Electrotehnica. De-a lungul timpului, s-au dezvoltat cele trei sectoare de activitate ale Grupului Bosch (Tehnologie auto, Tehnologie industriala, Bunuri de larg consum si echipamente pentru constructii), astazi lider mondial in furnizarea de tehnologii si servicii. Sloganul dupa care se ghideaza este “Tehnica pentru o viata” (“Invented for life”). Atat de mult tinea Robert Bosch la clientii sai, incat afirma ca prefera sa piarda bani decat increderea clientului. Bosch astazi: are peste 300 de filiale si companii regionale in peste 60 de tari, iar produsele sale acopera 150 de tari prin intermediul partenerilor.

Cum aniverseaza: Avand in vedere ca au loc doua aniversari importante, Bosch va sarbatori prin organizarea mai multor activitati desfasurate la nivel global. Prima activitate a constat in realizarea unui site aniversar interactiv, www.125.bosch.com. Aici totul se invarte in jurul globului Bosch, care incurajeaza vizitatorii sa exploreze lumea Bosch. Pot afla istoria companiei, dar si informatii despre cele mai noi tehnologii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: