Lasă un comentariu

Razboiul dintre Hervis Sports si Intersport

Prima reclama comparativa pe care o vad in Romania. Nici nu ma asteptam sa vad vreodata avand in vedere codurile de reglementare in publicitate, dar iata ca cineva nu tine cont de ele si apeleaza la tertipuri pentru a incerca sa-si depaseasca principalul concurent.

Hervis Sports ataca dur prezentandu-si oferta printr-o comparatie cu preturile Intersport. Reclama s-a repetat vreo 3 zile la rand, timp in care asteptam o reactie, o amenda ceva. Am urmarit pe internet – nimic.

Intre timp a contraatacat Intersport, insa intr-o maniera eleganta. Profitand de atacul miselesc al celor de la Hervis Sports, Intersport prezinta noua promotie foarte subtil, pentru cei care nu stiu ce s-a intamplat intre cele doua. Oferta spune ca „daca gasesti produsul mai ieftin in alta parte, vei primi de trei ori diferenta”.

Faptul acesta ridica un mare semn de intrebare. Ce se intampla de fapt? Ori Intersport accepta o mare provocare, ori Hervis Sports face si reclama inselatoare, pe langa cea comparativa, decizii care o vor costa mult pe viitor. Daca la tine produsul costa cu 100 de lei mai putin fata de concurent, cu siguranta acesta din urma ar cauta sa faca altceva decat sa ofere de trei ori diferenta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: