3 comentarii

De ziua barbatului, cadou o ciocolata

Nu stiu in ce masura ati apucat sa vedeti la TV reclama pentru noul BIG Joe, produs din portofoliul Nestle, care se adreseaza exclusiv barbatilor. Oricum reclama se difuzeaza intens in perioada asta, asa ca doar cei care nu stau deloc la TV n-au prins-o.

Se pare ca ideea celor de la Bergenbier cu Ziua Barbatului a inceput sa prinda foarte bine. Se face mult tam-tam, apar noi produse care targeteaza barbatii si nu vorbesc de bere, seminte sau gadget-uri. Dupa prezenta in mediile de comunicare, am impresia ca deja a depasit Ziua mamicilor, iar daca e numai impresia mea, mult nu mai este pana o va face. Parca e o revolta a barbatilor, culmea!, sustinuta de femei.

Dupa atata timp in care femeia era centrul universului, a venit vremea ca si barbatul sa fie buricul pamantului. Acum au si ciocolata lor! Cei de la Nestle au comentat decizia lor de a se adresa barbatilor afirmand ca acestia au cam fost neglijati, majoritatea produselor de acest gen fiind adresate femeilor care tin la silueta: batoane cu nu stiu ce fel de arome nemauzite, cu putine calorii si cu format de buzunar. Ei bine, Big Joe apare ca reactie la formatul batoanelor pentru femei pentru ca are 5 foi de napolitana acoperite cu crema de cacao avand un gust puternic. Ambalajul nu este colorat in roz si nici nu are fluturasi sau floricele, ci este foarte simplu si „musculos”, culoarea predominanta fiind negrul.

Campania de comunicare se desfasoara cica numai la TV si la punctele de vanzare (nu am vazut pe nimeni prin supermarket-uri :-?), deocamdata. Desi eu am vazut-o de vreo patru ori intr-o singura ora la TV, pe net nu am dat de ea. Oricum, ideea centrala e ca barbatilor le plac cantitatile mari: daca unei femei ii plac „doua pahare si-o sticla de vin”, barbatii prefera „doua pahare si-o suta de sticle de vin”.

P.S. La multi ani, barbatilor!

Update: Gata, am prins oferta de la locul de vanzare. M-am facut cu un brat de Big Joe care, intr-adevar, sunt cam mari pentru femei, avand in vedere ca nu pot sa mananc un baton intreg deodata.

Promotia consta in achizitionarea a trei batoane, dupa care invarti la ruleta si ai sansa sa castigi un ceas de mana, un set de zaruri suuuper 😀 sau inca un baton.

3 comments on “De ziua barbatului, cadou o ciocolata

  1. De ce le-ar mai trebui barbatilor pahare daca au atatea sticle? Nu mai beau ei sigur din pahare! 😀 (referitor la reclama: daca unei femei ii plac „doua pahare si-o sticla de vin”, barbatii prefera „doua pahare si-o suta de sticle de vin”.)

  2. :)) As vrea eu. Mai am de asteptat pana la angajarea mea in domeniu. Insa, ce-i drept, specializarea mea e relatii publice si publicitate. Dar, daca ma acuzica am facut reclama vreunui produs, fara ca macar sa fi intentionat, iti dai seama ca angajarea mea e departe…

  3. Se vede ca esti o angajata….in Publicitate, nu? Sau Advertising, printre ‘flori’ si ‘căţei’, cumva?

Lasă un comentariu